محل تبلیغات شما

یکی از خواص بسیار شگفت انگیز عسل آن است که در صورت نگهداری درست، هیچ وقت فاسد نمی شود. در واقع عسل حاوی ویژگی هایی است که از رشد باکتری در آن جلوگیری می کند.

سطح بالای مواد اسیدی و مقدار کم آب موجود در عسل، بهترین شرایط را برای جلوگیری از رشد باکتری ها و فساد آن فراهم می کنند.

با وجود تمام این گفته ها، همچنان یک سوال به قوت خود باقی است که آیا باید عسل طبیعی در یخچال نگهداری شود یا می توان آن را در خارج از یخچال هم به مدت طولانی حفظ کرد؟

شاید برایتان جالب باشد که بدانید برخلاف بسیاری از مواد غذایی دیگر، بهترین مکان برای نگهداری عسل، یخچال نیست.

در واقع قرار دادن عسل طبیعی در یخچال باعث کریستال شدن آن شده و حالت آن را از مایع به جامد تغییر می دهد.

تشکیل کریستال در عسل، به معنی خراب شدن آن یا کاهش کیفیتش نیست، گرچه تغییر بافت و رنگ آن به دلیل سرد شدن، ممکن است دلخواه شما نباشد.

با این حال، اگر به علت قرار دادن عسل طبیعی در یخچال، بافت آن دستخوش تغییر شد و کریستال هایی را در آن مشاهده کردید، می توانید به راحتی با گذاشتن آن در آب گرم، محصول را به حالت اولیه برگردانید. 

خرید عسل از زنبورداران محلی

در زمان خرید عسل طبیعی به چه نکاتی باید دقت کنید؟

همه چیز در مورد خرید و قیمت عسل طبیعی

طبیعی ,نگهداری ,یخچال ,تغییر ,کریستال ,عسل ,طبیعی در ,است که ,از رشد ,را در ,در واقع ,قرار دادن عسل طبیعی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها